Bonapeti.rs»Saveti»Kako da podgrejemo stare šnicle?

Kako da podgrejemo stare šnicle?

IskraIskra
Pomoćnik kuvara
935
Kako da podgrejemo stare šnicle?

Postoji nekoliko metoda koje možemo koristiti da podgrejemo stare šnicle da bismo im vratili ukusan izgled.

Podgrevanje šnicli u rerni

Prvi metod je upotreba rerne. Potrebno je više vremena, ali će meso biti boljeg ukusa. Za ovaj način potrebno je da zagrejemo rernu na 120 stepeni. Zatim stavljamo rešetku u pleh potrebne veličine kako bi toplota mogla slobodno da cirkuliše sa svih strana.

Stavljamo šnicle na rešetku i kada rerna dostigne potrebnu temperaturu stavljamo ih unutra.

Vreme zagrevanja je 20 minuta, a s vremena na vreme proveravamo i pazimo da se meso ne osuši. Vreme zagrevanja zavisi i od debljine mesa.

Zagrevanje šnicli u mikrotalasnoj pećnici

Drugi metod je da podgrejete šnicle u mikrotalasnoj pećnici. Mnogo skraćuje vreme podgrevanja. Da se ​​meso ne osuši, šniclu stavite u duboki tanjir i prelijte je sa malo bujona ili sosa.

Ovo će zadržati vlagu u mesu. Pokrijte tanjir poklopcem za mikrotalasnu pećnicu i zagrejte 30 sekundi na srednjoj jačini. Okrenite šniclu i zagrejte je još 30 sekundi.

Podgrejte šnicle u tiganju

Postoji još jedan način da podgrejete stare šnicle - u tiganju. On mora imati premaz protiv lepljenja. U tiganj sipajte malo bujona. Pustite da se zagreje i dodajte šniclu. Zagrevajte oko minut. Ovde, zahvaljujući bujonu, meso dobija dodatnu vlagu, tako da se ne suši i ostaje nežno i sočno.

A da bi stare šnicle izgledale još ukusnije, uvek možemo da napravimo brzi sos dok čekamo da se naše omiljeni goveđe šnicle, šnicle od svinjskog vrata ili nežne pileće šnicle podgreju.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

4
Ukupno glasalo: 1
50
41
30
20
10
Oceni:

Komentari

Pošalji