Ukusna jaretina sa vinom

09/04/2017
Jelena Andonov
odJelena AndonovDžedaj90711
"Nema potrebe da nas zovete, po neodoljivom mirisu mekane jaretine ćemo prepoznati gde ste i samo ćemo doći!"
Priprema10 min.
Kuvanje150 min.
Ukupno160 min.
Porcije6
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano699
  • Pregledi tokom meseca51
  • Pregledi tokom desmice8
  • Rejting3 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Začine dodati u posudu, sipati maslinovo ulje i promešati. Dobijenu smesu utrljati dobro u meso sa svih strana.

Meso staviti u pleh, staviti čenove belog luka, paradajz pire sjediniti sa vinom i smesu sipati u pleh, iscediti i sok od dva limuna.

Pleh pokriti aluminijumskom folijom i staviti ga u zagrejanu na 170 stepeni u rernu na 2 sata, nakon toga skinuti foliju i zapeći još 30 minuta.

Servirati sa pirinčem, jagnjećom sarmom od drobova i krompirom.slični recepti ovde

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar

Top recepti

Bonapeti.rs na Fejsbuku

Još iz kategorija