Bonapeti.rs»Članci»Dijete»Hit - indijska dijeta, koja topi kilograme neprimetno

Hit - indijska dijeta, koja topi kilograme neprimetno

Kristina ChernikovaKristina Chernikova
Glavni urednik
317825
Sok od grejpfruta

Indijke se vekovima hvale svojim tankim strukom i egzotičnom lepotom. U velikoj meri manekenske mere ovih dama su zbog njihovog specijalnog režima ishrane.

U sledećim redovima ćemo vam otkriti šta on sadrži, tako da i vi možete da izvajate vaše telo, a da se pritom ne trudite previše.

Sigurno ste čuli da su mnogi indijci vegetarijanci, evo zašto i hranljiva dijeta, koju ćemo razgledati, ne uključuje meso, kobasice i ribu. Međutim, potrebno je da svaki dan jedete sveže voće, sirovo povrće, kiselo mleko, sitan sir, alge, soju i proizvode od soje.

Dozvoljen je unos oraha, badema, susama, indijskog oraha. Ne treba da preterujete sa sastojcima kao što su hleb, beli pirinač, špagete, makarone i druga testenina.

Tofu sir

Evo priprema menija kojeg se možete pridržavati dok ste na takozvanoj indijskoj dijeti.

Doručak: 250 ml ceđenog soka od grejpa i pomorandže ili 250 ml zelenog čaja sa limunom (ali bez zaslađivača), 250 g sitnog sira.

Ručak: salata od krastavaca, 300 g janije sa pirinčem i sočivom (količina sočiva treba da bude veća), 100 g sitnog sira ili tofua

Večera: 200 g salate od klica pasulja i paradajz sa 200 g posnog zapečenog jela od povrća ili posnih ćuftica, posuda kiselog mleka ili kompota od jabuka.

Ako striktno držite dijetu, smršaćete do 5 kg za dve nedelje. Naravno, ako želite da skinete još kilograma, možete da držite dijetu duže vremena.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest