Krompir daje mnoge hranljive sastojke našem dnevnom meniju. Kada su skuvani, možemo da ih koristimo kao prilog uz obrok ili krompir salatu. Krompir nije teško skuvati i najverovatnije to radite svaki put na isti način. Sledeći put probajte na drugi način, jer postoji nekoliko načina da se skuva krompir. Pogledajte o čemu se radi:
Pet načina da skuvate krompir
Pet načina da skuvate krompir

1. Skuvajte mladi krompir
Koru pažljivo operite i nemojte je ljuštiti. U šerpu nalijte hladnu vodu, dodajte prstohvat soli i ostavite na šporetu. Stavite krompir nakon što voda provri, ali nemojte zatvarati šerpu. Ostavite vodu sa krompirima da vri na laganoj vatri 10-15 minuta ili dok krompir ne omekša. Uklonite ih sa vatre i iscedite, a nakon toga servirajte.
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Preporučeno
Rejting
Komentari
Pošalji