Bonapeti.rs»Članci»Kulinarski Saveti»Ovi začini ne treba da se stavljaju u isto jelo

Ovi začini ne treba da se stavljaju u isto jelo

Nadejda NedevaNadejda Nedeva
Džedaj
2039
10 od 11 Fotografije

10. Lovorov list


Lovorov list je jedan od najvažnijih začina za kebap. Upotrebljava se i za mariniranje i konzerviranje i za razliku od većine začina stavlja se na samom početku kuvanja;

Za svaku domaćicu je dobro da zna koji začini idu uz koje namirnice. Uprkos tome što svaki čovek ima individualni ukus, većina začina se koristi za određenu vrstu namirnica, a isto tako ima i začina koji ne idu zajedno u jedno isto jelo, zato što im se tuku arome ili prosto jedni druge obezliče.

Ne eksperimentišite dodajući piment u piletinu ili pak origano u svinjsko meso. Lovorov list je začin dosta jakog ukusa, koji ne treba da ostaje u jelu nakon što je skuvano. A zašto da ne dodate prstohvat bibera u vaš čokoladni keks?

Gore možete da pogledate galeriju najkorišćenijih začina u bugarskoj kuhinji i u šta da ih dodajete.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

5
52
40
30
20
10
Oceni:

Komentari

Pošalji