Ključ ka mršavljenju! Obratite pažnju na vrstu kalorija koje unosite

kalorije

Da li ste se nekad zapitali zašto vežbate redovno, a imate minimalan ili čak nikakav rezultat? Jasno je, svako ko želi da skine višak kilograma zna, da zbog toga mora da kombinuje raznovrsnu hranu sa fizičkim aktivnostima. Ali, šta je važnije?

Često vežbanje i održavanje forme, ima veliki uticaj na kondiciju i mišićni tonus, ali skorašnje tvrdnje glase, da ne može biti postignut zančajan rezultat, ako ne obraćamo pažnju na vrstu kalorija koje unosimo.

Naprotiv - masne ćelije, koje smanjuju svoj obim kada vežbamo i skidamo kilograme se povećavaju ponovo upravo kada unosimo veliku količinu nezdravih ugljenih hidrata i šećera. Tako se jedna akcija uništava drugom.

Ali ima načina da sprečimo nedostatak rezultata nakon napornih sati vežbanja, a da ne prestanemo sa unosom slatkiša. Prosto treba da pratimo šta unosimo, naprimer oblik ugljenih hidrata.

voće

Šećer u čokoladi i drugim slatkišima nije koristan. Ali voće, je, sa druge strane, bogato kako glukozom i fruktozom, to su prirodni šećeri, tako i mnogim vitaminima, koji su korisni za naš organizam.

Drugi način da izbegnete višak kilograma je dobro regulisan metabolizam. Treba da se unosi hrana u kratkim i ravnomernim intervalima u srednjim količinama.

Sa ovako dobrim režimom ishrane, čak i ne tako česti treninzi će imati rezultat.

Pogledaj više

Rejting

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji