Život bez bolova! Lekoviti recept sa želatinom protiv bolova u zglobovima

Želatin

Ako imate bolove u vratu, nogama, kičmi ili zglobovima, ovaj recept će vam pomoći da rešite ovaj zdravstveni problem. Samo nakon nedelju dana ćete zaboraviti da ste uopšte i imali ovakve bolove.

Kupite 150 g životinjskog želatina. Ova količina je dovoljna za sledećih mesec dana. Uveče, pre nego što odete na spavanje, pomešajte 2 ravne kašičice u četvrtinu šolje hladne vode. Neka želatin prenoći tako na sobnoj temperaturi. Nemojte ga stavljati u frižider.

Ujutru promešajte i tečnost popijte pre doručka ili pre kafe ili vašeg omiljenog biljnog čaja. Ako je potrebno, sipajte malo vode, soka ili mleka.

Ovaj lak recept je odličan za ljude koji imaju problema sa kičmom i koji imaju bolove u zglobovima. Ovaj napitak možete piti mesec dana, zatim napraviti pauzu i možete ga ponovo piti nakon šest meseci. Pije se dvaput godišnje.

Smesa pomaže vašim zglobovima, tako što ih podmazuje. Pošto zglobovi povezuju celo telo, njihovo zdravlje i pokretljivost je veoma važna za ceo organizam.

Bolovi o vratu

Želatin se dobija od tkiva domaćih životinja, tj. od krupne stoke, a najviše od kostiju, tetiva i hrskavice. Ojačava ćelije i unutrašnja vlakna u organizmu čoveka. Poseduje neverovatnu sposobnost da regeneriše povređene zglobove i tkiva.

Baš zbog svog širokog delovanja, želatin se dosta traži i primenjuje kao lek širom sveta. Korišćenjem želatina prema datim uputstvima, bolovi u vratu i kičmi će u potpunosti nestati.

Recept je veoma koristan za ljude koji satima sede za kompjuterom. Već nakon 7 dana vaše zdravlje će se poboljšati i osećaćete se zdravo i kao potpuno nova osoba. Moći ćete da obavljate svakodnevne aktivnosti sa lakoćom, a život bez bolova - ima li išta lepše od toga?

Pored navedenog, uz pomoć želatina ćete ojačati srce, ubrzaćete metabolizam, a i bore će nestati.

Pogledaj više

Rejting

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji