Bonapeti.rs»Članci»Pretraga
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Pet razloga zbog kojih treba da jedemo lubenicuPet razloga zbog kojih treba da jedemo lubenicu
10. avgust
Evo i 5 razloga zbog kojih treba da jedete lubenicu: 1....
Nekoliko razloga zbog kojih treba da jedete crveni pirinačNekoliko razloga zbog kojih treba da jedete crveni pirinač
12. avgust
Mangan, koji je jednostavno instrument u proizvodnji energije za telo, od vitalnog je značaja za zaštitu tela od slobodnih radikala, koji nastaju nakon proizvodnje energije....
11 razloga zbog kojih je jabukovo sirće upravo toliko korisno koliko se tvrdi!11 razloga zbog kojih je jabukovo sirće upravo toliko korisno koliko se tvrdi!
11. april
Prema Ranii Batayneh, nutricionisti i autoru bestselera "Jedina dijeta", postoji nekoliko razloga zbog kojih je jabukovo sirće cenjeni pomoćnik kod problema sa varenjem....
Zašto stalno podrigujemo?Zašto stalno podrigujemo?
02. maj
Pri konzumaciji gaziranih pića pojačano se stvara gas koji traži način da izađe iz tela. Nemojte koristiti slamku kad pijete nešto, jer to dovodi do pojave još većeg vazduha u piću....
Psorijaza - razlozi, simptomi i vitamini koji vam nedostajuPsorijaza - razlozi, simptomi i vitamini koji vam nedostaju
09. dec.
Psorijaza je bolest imuniteta koja vodi do gomilanja ćelija po površini kože - a to vodi do crevenih, gusti, ljuspastih fleka koji su bolni i mnogo svrbe....
Neočekivane koristi od orahaNeočekivane koristi od oraha
25. jul
To se dešava uz pomoć melatonina koji se nalazi u ovim orašastim plodovima, u njegovoj biodostupnoj formi. To je hormon koji se proizvodi od epifizne žlezde....
Laka predjela za neočekivane gosteLaka predjela za neočekivane goste
24. feb.
Pomešajte sitno iseckane krastavčiće, šunku, pečurke, zajedno sa začinima, a možete dodati i deo koji ste izdubili iz krompira....
Trikovi protiv stalne gladiTrikovi protiv stalne gladi
24. mart
Glad je prirodni osećaj koji signalizira potrebu našeg tela za hranom. Međutim, stalna glad može biti frustrirajuća, ometajuća i može dovesti do nezdravih navika u ishrani....
Bujon od kostiju: Kako da ga napravite i 6 razloga zbog čega vam trebaBujon od kostiju: Kako da ga napravite i 6 razloga zbog čega vam treba
06. jul
Hajde da obratimo pažnju na 6 razloga zbog kojih je lepo da pijete bujon od kostiju. Kosti se obično koriste prilikom kuvanja supi i raznih soseva....
Razlozi za povećan apetitRazlozi za povećan apetit
11. maj
On može i da bude razlog oštećenig sistema, koji regulišu apetit i šećer u krvi ili od stanja kao što je trudnoća....
Šta će se dogoditi ako stalno jedete jabukeŠta će se dogoditi ako stalno jedete jabuke
01. nov.
Razlog za njihovu pojavu je što sveže jabuke imaju veliku količinu kiselina koje ubrzavaju metabolizam....
Zbog čega je luk koristan?Zbog čega je luk koristan?
06. okt.
Takav je luk, član porodice Allium, roda cvetnih biljaka koji takođe uključuje beli luk, šalot (ljutiku), praziluk i divlji luk....
Zbog čega je kelj koristan?Zbog čega je kelj koristan?
08. sep.
Pošto sadrži sve što smo naveli, kelj postaje sve popularniji među vegetarijancima, veganima i onima koji jedu sirovu hranu. 4. Kako pravilno konzumirati kelj?...
Zbog čega pileća supa leči?Zbog čega pileća supa leči?
12. januar
Još jedna zanimljiva činjenica je da je pileće meso puno proteina koji su toliko korisni za naš organizam i koji odlično deluju na imunitet....
Zbog čega je prženje štetno?Zbog čega je prženje štetno?
14. jul
Pržene namirnice povećavaju sadržaj masti U istraživanju koje je bilo orijentisano na to da odredi proces pripreme hrane koji se približava maksimalnoj vrednosti sadržaja masnoće u hrani, ispitani su proces pečenja,...
Zašto mi se stalno jede slatko?Zašto mi se stalno jede slatko?
24. avgust
Jedan od glavnih razloga zašto se osećamo privučeni slatkim namirnicama je prisustvo glukoze, ​​koja je glavni izvor energije za naše ćelije....
9 razloga koji će vas naterati da češće jedete banane9 razloga koji će vas naterati da češće jedete banane
14. sep.
Međutim, postoji dosta više razloga da konzumirate bananu kada ste u pokretu ili kod kuće. Evo koji su to razlozi i koje su najvažnije koristi banana. 1....
Zbog čega nam je potreban magnezijum?Zbog čega nam je potreban magnezijum?
29. nov.
To dovodi do začaranog kruga koji može dovesti do iscrpljenosti i depresije....
Zbog čega je tarator toliko koristan?Zbog čega je tarator toliko koristan?
13. avgust
Hladna letnja supa, nazvana tarator, naše je omiljeno iskušenje za hlađenje tokom vrelih letnjih dana. Ne samo da ga je vrlo lako napraviti, već je i tako osvežavajuć i koristan predlog. Kao što verovatno znate, tarator...
Zbog čega treba da jedeno speltu?Zbog čega treba da jedeno speltu?
14. jul
Proizvodi koji se koriste u mršavljenju uvek su izazivali pažnju žena....
Desert zbog kog je umro kraljDesert zbog kog je umro kralj
25. mart
Koji je na kraju doveo do njegove neočekivane smrti. Kralj Adolf Frederik postaje kralj Švedske daleke 1751. godine i svojom državom upravlja relativno savesno tokom dve decenije....
Zbog čega su korisne pečene jabuke?Zbog čega su korisne pečene jabuke?
23. nov.
Zbog toga nutricionisti savetuju svima kojima je stalo do sopstvenog zdravlja da dobro obrate pažnju na ovo jelo. Za šta je pogodna pečena jabuka?...
Zbog čega treba praviti mlevenu jagnjetinu?Zbog čega treba praviti mlevenu jagnjetinu?
30. april
Jagnjeće mleveno meso ima specifičan ukus i aromu koji jelima daju osećaj orijentalne egzotike. Međutim, glavne koristi mlevene jagnjetine su mnoge koristi za ljudsko zdravlje....
Šta da radimo ako stalno imamo nadut stomak i gasove?Šta da radimo ako stalno imamo nadut stomak i gasove?
24. okt.
Ali kako da izađemo na kraj sa njima ako nisu jednokratni, ako se dešavaju stalno? Izbegavenje neke vrste hrene kao što je pikantno i variva su varijanta, ali je vremensko rešenje problema....
Stalno te bole bubrezi? Očisti bol sa ovom domaćom smesomStalno te bole bubrezi? Očisti bol sa ovom domaćom smesom
27. sep.
Oni koji su patili od takve infekcije, znaju koliko je uporna i bolna. Jedna od najvažnijih stvari sa kojom treba da počnete lečenje takve infekcije je uzimanje mnogo vode....