Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

1

Operemo pačije karabatake i prelivamo vodom. Stavljamo na ringlu u kad voda provri, bacamo je, opremo ponovo karabatake i sipamo toplu vodu 3-4 litra...

Pileće meso sitno naseći i staviti ga da se skuva.
Krompir i šargarepu narendati. Luk i paradajz naseckati i dodati povrće u piletinu....

Isecite pileće meso na komadiće, skinite šerpu sa vatre i rešetkastom kašikom pažljivo izvadite povrće. Izvadite celer i zrna bibera....

Skuvajte pileće meso. Uklonite kosti i procedite bujon.
Luk sitno iseckajte i stavite ga u bujon da se malo kuva....

Isecite i izdinstajte iznutrice. Dodajte sitno iseckan luk, šargarepu i paprike.
Posle nekoliko minuta, dodajte pečurke, krompir (na kockice),...

Što se duže kuva, supa je ukusnija.
U međuvremenu očistiti šargarepu, paškanat, koren peršuna i krompir....
Rejting
4
Ukupno glasalo: 2
51
40
31
20
10
Oceni: