Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest


Krompir operemo i isečemo na kockice. Preostalo povrće sitno iseckamo.
U šerpu stavljamo 2 litre vode, prvo dodajemo šargarepu, nakon toga luk...

1

Pileće meso sitno naseći i staviti ga da se skuva.
Krompir i šargarepu narendati. Luk i paradajz naseckati i dodati povrće u piletinu....

Isecite pileće meso na komadiće, skinite šerpu sa vatre i rešetkastom kašikom pažljivo izvadite povrće. Izvadite celer i zrna bibera....

Isecite i izdinstajte iznutrice. Dodajte sitno iseckan luk, šargarepu i paprike.
Posle nekoliko minuta, dodajte pečurke, krompir (na kockice),...

Skuvajte pileće meso. Uklonite kosti i procedite bujon.
Luk sitno iseckajte i stavite ga u bujon da se malo kuva....
Rejting
4
Ukupno glasalo: 2
51
40
31
20
10
Oceni: