Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest


Operite i odstranite meso sa kostiju od svinjske kolenice bez kidanja mesa....

Kolenicu operite tekućom vodom i osušite ubrusom. U dubokoj šerpi propržite kolenicu sa svih strana, i izvadite....

Stavite kolenicu da se u potpunosti skuva, pa zatim uklonite kosti i isecite meso. Pečurke isecite na listiće, a luk na polumesece....

Meso operite i sa svih strana napravite dublje rezove na koži, toliko da zakačite meso.
U odgovarajuću posudu pomešajte maslinovo ulje, sok od...

Oprane i osušene kolenice poređajte u posudu za pečenje. Posolite ih, pa im dodajte krupno iseckano povrće, zrna bibera i lovorov list....

Stavite lovorov list i zrna pimenta do kolenice, rasporedite luk okolo i preko njega sipajte pivo....

Prebacite sastojke u odgovarajuću posudu za pečenje i zapecite kratko, da uhvati hrskavu koricu vaša špikovana svinjska kolenica....

Kolenica se opere i osuši. Pomožu oštrog noža se prave prorezi i svinjskoj kolenici i u njih se gurne po jedan ceo čen belog luka....
Rejting
4
Ukupno glasalo: 2
51
40
31
20
10
Oceni: