Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Naš jednostavni pileći file sa sirom Bri je spreman za serviranje!
Dekorišite prema vašoj mašti!...

U tanjir stavite sir i odozgo stavite gotovo meso sa grančicom ruzmarina. Dodajte sa strane po dve supene kašike redukovanog vina....

Isečete file na tanke trakice ili šnicle, u posudu sipate soja sos, bujon, biber, kari, ulje i malo vode....

Kada se sve ponovo zagreje umešati umućenu kiselu pavlaku, skloniti sa vatre i posuti naseckanim peršunom....

Pileći file se iseče na parčiće i posipa se sokom od limuna, solju, biberom i alevom paprikom i origanom. Zagreva se ulje u tiganju....

Zatim, ocedite svaki file, pa ih ispecite na roštilju. Poslužite pileće filee sa roštilja sa prilozima po želji....
Rejting
4.5
Ukupno glasalo: 2
51
41
30
20
10
Oceni: