Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Retro Kolači

Retro Kolači

Otkrij 48 recepata iz naših kolekcija za: Retro Kolači
Retro kolač Kvadrati od jabukaRetro kolač Kvadrati od jabukaRavnomerno izrendajte drugu polovinu testa preko kolača. Stavite pleh ponovo u rernu i pecite kolač 40 minuta....
Čokoladni kolač sa starim Uskršnjim kolačemČokoladni kolač sa starim Uskršnjim kolačem
šolja - 240 ml Sameljite Uskršnji kolač u blenderu ili izmrvire rukom. Koristila sam domaći kolač....
Retro breskviceRetro breskvice
Od ove doze se dobija 60 komada gotovih retro breskvica....
Retro orasniceRetro orasnice
Kolače od oraha pecite na 180 stepeni oko 10-15 minuta. Jednostavne i brze retro orasnice!...
Retro paštetaRetro pašteta
Retro pašteta je gotova....
Retro vaniliceRetro vanilice
Pomešajte brašno, šećer i mast, sa napomenom da mast treba da je mekana, ali ne istopljena. Koristite jednu istu šolju kao mericu. Zamesite meko...
Retro gurabijeRetro gurabije
Od svih navedenih sastojaka zamesite testo, pa ga razvijte. Isecite željene oblike pomoću kalupa ili ih oblikujte pomoću šprica i pecite u rerni...
Retro tiganjiceRetro tiganjice
Umutimo jaja. U njih dodajemo kiselo mleko pomešano sa sodom. Dobro umutimo. Sipamo ih u brašno i ponovomutimo dok se ne dobije homogena semsa. Sipamo...
Retro pogačiceRetro pogačice
Zamesite testo i ostavite na toplom da nadođe. Kad se udvostruči, podelite ga na loptice. Svaku razvucite na tanak list, pospite rastopljenim maslacem...
Retro majonezRetro majonez
Tvrdo skuvana žumanca provucite kroz gusto sito. Dodajte u njih 2 sirova žumanca i mešajte drvenom varjačom dok se ne dobije glatka smesa. Razume...
Retro medenjaciRetro medenjaci
Prosejte brašno u odgovarajuću posudu i dodajte sve ostale sastojke u udubljenje na sredini. Postepeno zamesite glatko testo. Razvijte ga na radnoj...
Retro uštipciRetro uštipci
Jaja dobro umutite sa šećerom, dodajte kiselo mleko u kojem ste prethodno rastvorili sodu, 1 kašiku ulja, vanilin šećer i brašno. Dobro mešajte dok...

Rejting

3.5
Ukupno glasalo: 2
50
41
31
20
10
Oceni: