Pečena Svinjska Plećka

Otkrij 35 recepata iz naših kolekcija za: Pečena Svinjska Plećka
Pečena svinjska plećkaPečena svinjska plećkaSvinjsku plećku možete poslužiti sa krompir pireom, kupusom, slatkom od borovnica ili salatom, turšijom po izboru....
Svinjska plećka pečena u rerniSvinjska plećka pečena u rerniSvinjska plećka se natrlja obilno dobijenom smesom. Stoji u frižideru uvijena 2-10 sati....
Sporo pečena svinjska plećka sa aromatičnim začinimaSporo pečena svinjska plećka sa aromatičnim začinimaSvinjsku plećku ako je velika isecite na manje parčiće i obilno natrljajte alevom paprikom i s malo soli....
Špikovana svinjska plećkaŠpikovana svinjska plećkaServira se sa krompir pireom i laganim sosom za pečeno meso, a može i sa sosom od pečuraka....
Pečena ovnujska plećkaPečena ovnujska plećkaIzlupamo plećku, posolimo je i pobiberimo. Namažemo je maslacem i stavljamo da se peče u umereno ugrejanoj rerni na oko 90 minuta....
Apetitna pečena plećkaApetitna pečena plećkaUzmite jedno celo, veće parče svinjske plećke. Napravite marinadu od soja sosa, izgnječenog belog luka i začina....
Svinjska plećka sa krompiromSvinjska plećka sa krompiromZagrejte rernu na 180 stepeni, pa pokrijte tepsiju aluminijumskom folijom i stavite da se peče oko sat vremena, pa zatim sklonite foliju i vratite...
Pečena svinjska rebraPečena svinjska rebraUzmite jedno veće ili dva manja komada svinjskih rebara. Premažite ih dobijenom smesom i rukama dobro utrljajte meso i kosti....
Svinjska plećka sa svežim graškomSvinjska plećka sa svežim graškomIsecite plećku na krupne parčiće, a luk i šargarepu - na sitno....
Pečena jagnjeća plećka sa folijomPečena jagnjeća plećka sa folijomStavite da se peče u prethodno zagrejanu rernu na 200 stepeni oko 2 sata....
Sporo pečena svinjska kolenicaSporo pečena svinjska kolenicaPokrivamo aluminijumskom folijom i pečemo na 150 stepeni 3 sata. Vadimi i prelivamo meso dobijenim sosom, vraćamo u rernu na još sat vremena....
Paprikaš od svinjske plećkePaprikaš od svinjske plećkeMeso se iseče na srednje kocke. U niskoj šerpi se zaprži blago dok ne pobeli. Nakon toga meso se vadi u tanjir i tamo se zaprže sitno isečeni luk...

Rejting

0
Ukupno glasalo: 0
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni: