Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Pirinač skuvajte u vodi da bude polugotov, oko 10 minuta. Dodajte amarant i promešajte.
Kad pirinač i amarant skoro upiju vodu, dodajte mleko i...

Sipajte u posudice sutlijaš i pecite u posudi za pečenje na pari na 160-170 stepeni.
Ukusan sutlijaš od kokosa!...

Na pari ugrevamo mleko, vodu i zaslađivač dok ne provri.
Sipamo pirinač, kuvamo uz neprestano mešanje dok se pirinač ne skuva.
Skidamo sa vatre...

Dobro operite bulgur i ocedite ga.
U šerpi ugrejte vodu sa solju i dodajte bulgur u nju. Zaklopite šerpu i ostavite da vri 30 minuta, dok ne upije...

Skuvate mleko sa šećerom i dodajete opran pirinač.
Kuva se dok se pirinač ne skuva.
Sipa se u desertne posudice i posipa se cimetom.
Nakon...

U velikoj šerpi pomešamo mleko, vodu, šećer, so i vanilu i stavljamo na vatru.
Kad smesa provri dodajemo pirinač, promešamo i ostavljamo ponovo da...

Servirajte ovaj sutlijaš na asturijski način dok je topao ili da se ohladi na sobnoj temperaturi.
Neka vam je slatko!...

Izvadite i ostavite sutlijaš da se ohladi.
Sutlijaš sa koricama pomorandže je gotov....

U šerpu sipajte 3 šolje vode i kuvajte pirinač. Izvadite ga malo pre nego što bude potpuno skuvan.
U drugu šerpu sipajte mleko, narendanu koru...
Rejting
3.5
Ukupno glasalo: 2
50
41
31
20
10
Oceni: