Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest


Ovi sastojci upijaju mnogo vote i lepo je da amarant bude prethodno skuvan ili potoljen prethodne večeri.
Pirinač i kinou operemo i stavljamo da...

Na pari ugrevamo mleko, vodu i zaslađivač dok ne provri.
Sipamo pirinač, kuvamo uz neprestano mešanje dok se pirinač ne skuva.
Skidamo sa vatre...

Dobro operite bulgur i ocedite ga.
U šerpi ugrejte vodu sa solju i dodajte bulgur u nju. Zaklopite šerpu i ostavite da vri 30 minuta, dok ne upije...

U velikoj šerpi pomešamo mleko, vodu, šećer, so i vanilu i stavljamo na vatru.
Kad smesa provri dodajemo pirinač, promešamo i ostavljamo ponovo da...

U šerpu sipajte 3 šolje vode i kuvajte pirinač. Izvadite ga malo pre nego što bude potpuno skuvan.
U drugu šerpu sipajte mleko, narendanu koru...

Skuvate mleko sa šećerom i dodajete opran pirinač.
Kuva se dok se pirinač ne skuva.
Sipa se u desertne posudice i posipa se cimetom.
Nakon...

Izvadite i ostavite sutlijaš da se ohladi.
Sutlijaš sa koricama pomorandže je gotov....

Servirajte ovaj sutlijaš na asturijski način dok je topao ili da se ohladi na sobnoj temperaturi.
Neka vam je slatko!...

Prilikom serviranja okrećemo sutlijaš iz posuda na tacnu i prelivamo sokom od trešanja i voćem....
Rejting
3.5
Ukupno glasalo: 2
50
41
31
20
10
Oceni: