Bonapeti.rs»Recepti»Testenine»Testenina sa belim lukom i parmezanom

Testenina sa belim lukom i parmezanom

Teodora CekovaTeodora Cekova
Početnik
16921
Testenina sa belim lukom i parmezanom
Fotografije: Zori
1 / 7
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
10 min.
Kuvanje
15 min.
Ukupno
25 min.
Porcije
4
"Savršenstvo u najprostijem obliku"

Potrebni sastojci

  • testenina - 250 g
  • beli luk - 1 glavica
  • maslinovo ulje - 2 kašike
  • peršun
  • parmezan - za posipanje (rendan)
* merne jedinice

Način pripreme

Testeninu skuvajte prema uputstvu na pakovanju i ocedite je.

Maslinovo ulje zagrejte u tiganju i propržite beli luk dok ne porumeni. Dodajte peršun i testeninu.

Dobro promešajte.

Poslužite pastu dok je topla, a pre toga je dobro posipajte parmezanom.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

4.5
51
41
30
20
10
Oceni: