Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Šta da Napravimo od Cvekle

Šta da Napravimo od Cvekle

Otkrij 99 recepata iz naših kolekcija za: Šta da Napravimo od Cvekle
Garnir od cvekle i jabukaGarnir od cvekle i jabukaCveklu operite, ogulite i isecite na kockice....
Gaspačo od cvekle sa siromGaspačo od cvekle sa sirom
1. Oljuštite i nasecite svo povrće na komade (ako krastavac ima seme, uklonite ga). Stavite povrće u duboku posudu sa visokim zidovima zajedno sa...
Salata od cvekle sa orasimaSalata od cvekle sa orasima
Operite cveklu, oljuštite je i isecite na tanke polumesece. Umutite zajedno sve satojke za marinadu i natopite cveklu u sosu....
Krem supa od cvekle i heljdeKrem supa od cvekle i heljde
Kada su gotovi, dodajemo cveklu i sipamo 3-4 šolje vode (određujemo u zavisnosti od gustine koju želimo da dobijemo)....
Krem supa od cvekle i tikvicaKrem supa od cvekle i tikvica
Po želji u svaku porciju krem supe od cvekle i tikvica dodajte kašiku kisele pavlake....
Salata od cvekle i kozijeg siraSalata od cvekle i kozijeg sira
Salata ajsberg se iskida na krupno, raspodeli se u četiri tanjira, odozgo se rasporede parčići cvekle....
Salata od cvekle i retro senfaSalata od cvekle i retro senfa
Sipajte porciju od salate od cvekle u ceo list ajsberga i servirajte izmrvljene orahe....
Čatni od cvekle i crvenog lukaČatni od cvekle i crvenog luka
Uvijte cvekle u alu foliju, poređajte u tavu i pecite oko sat vremena na 200 stepeni....
Salata od crvene cvekle i šargarepeSalata od crvene cvekle i šargarepe
Očljuštimo oprane glavice cvekle i šargarepe i narendamo ih na krupno rende....
Krem čorba od cvekle sa bundevomKrem čorba od cvekle sa bundevom
Isecite bundevu i cveklu na male kocke. Izdinstajte ih u tiganju sa malo maslaca. Isecite na sitno luk i dodajte u tiganj....
Salata od cvekle sa kiselim krastavčićimaSalata od cvekle sa kiselim krastavčićima
Cveklu narendamo na krupno rende. Pomešamo sve i začinjavamo solju, sirćetom i uljem....
Salata od pečene cvekle sa orasimaSalata od pečene cvekle sa orasima
Cvekla se opere i zapeče u rerni. Čeka se da se ohladi i oljušti se. Seče se na kriške i posipa se šećerom, solju, uljem i sirćetom....

Rejting

4
Ukupno glasalo: 2
51
40
31
20
10
Oceni: