Bugarski recepti sa slatkom

Bugarski recepti sa slatkom

Pogledaj ovu kolekciju recepata iz kategorije bugarski recepti sa slatkom. U kulinarskoj mreži Bonapeti otkrićeš 1922 recepta iz bugarske kuhinje sa slatkom, koje su naši kulinari već priremili i dodali na sajtu.
  • najnoviji
  • najpopularniji
  • najčešće komentarisani
  • najviše snimani
  • najčešće ocenjivani
Marmelada od trešanjaMarmelada od trešanja
EfrosiaEfrosia534176152
Marmelada od kajsije sa notom vanileMarmelada od kajsije sa notom vanile
Yordanka KovachevaYordanka Kovacheva3k896706
Džem od smokviDžem od smokvi
Fat BertaFat Berta652177223
Džem od kajsija bez šećeraDžem od kajsija bez šećera
Stoyanka  RusenovaStoyanka Rusenova1k251309
Krem sa želatinom i mlekomKrem sa želatinom i mlekom
Fat BertaFat Berta652177223
Pečene plave šljivePečene plave šljive
Rositsa PetrovaRositsa Petrova793252157
Želiran džem od plavih šljivaŽeliran džem od plavih šljiva
VILI-Violeta MatevaVILI-Violeta Mateva2k555318
Dupla čokoladna torta sa keksomDupla čokoladna torta sa keksom
Elena Stefanova JordanovaElena Stefanova Jordanova46220171
Džem od kajsija u rerniDžem od kajsija u rerni
Fat BertaFat Berta652177223
Ukusan džem od dinjeUkusan džem od dinje
Stoyanka  RusenovaStoyanka Rusenova1k251309
Marmelada asortiMarmelada asorti
LiudmilaLiudmila554208130
Seradura - Makao pudingSeradura - Makao puding
Nina Ivanova IvanovaNina Ivanova Ivanova52213989
Pestil od jabuka i šljivaPestil od jabuka i šljiva
VILI-Violeta MatevaVILI-Violeta Mateva2k555318
Džem od pečenih smokviDžem od pečenih smokvi
EfrosiaEfrosia534176152
Džem od aronije i jabukaDžem od aronije i jabuka
Rositsa PetrovaRositsa Petrova793252157
Pestil od dunjaPestil od dunja
AnonimenAnonimen1k236140
Pekmez od smokavaPekmez od smokava
Albena AtanasovaAlbena Atanasova1262415
Domaći mlečni sladoled sa vanilomDomaći mlečni sladoled sa vanilom
Stoyanka  RusenovaStoyanka Rusenova1k251309
Džem od kajsija sa limunomDžem od kajsija sa limunom
Maria SimovaMaria Simova1k328244

Rejting

4.3
Ukupno glasalo: 4
52
41
31
20
10
Oceni: