Ушао сам са намјером да потражим неки рецепт за викенд од дивљачи, нешто што нисам пробао до сада и налећех на овај рецепт, нажалост. Не бих да вријеђам никога али аутор овог рецепта није у животу окусио дивљачи.... Јер да јесте.... Никада дивље месо не би кухао без претходног маринирања најмање пар сати, а оптимално да месо преноћи у маринади,не знам колико да је дивљач млада месо има специфичан и мирис и укус који треба смањити на најмању мјеру а томе служи маринада.
Да не говорим о томе како треба користити специфичне зачине за сваку поједину весту дивљачи.толико
10.02.2023 15:48
1
1
1
Anonimni
Prvo vidi se da neznas sve o kuvanju meso sa pravilnim začinima iz duže kuvanje postaje meko netreba uvek marinada provereno danas sam spremao srneci paprikaš i super je ispao ukus super meso mekano uči ti jos
Да не говорим о томе како треба користити специфичне зачине за сваку поједину весту дивљачи.толико