Ovaj recept su komentarisali

Anonimni
Korisnik#322391
Korisnik#322391
Ушао сам са намјером да потражим неки рецепт за викенд од дивљачи, нешто што нисам пробао до сада и налећех на овај рецепт, нажалост. Не бих да вријеђам никога али аутор овог рецепта није у животу окусио дивљачи.... Јер да јесте.... Никада дивље месо не би кухао без претходног маринирања најмање пар сати, а оптимално да месо преноћи у маринади,не знам колико да је дивљач млада месо има специфичан и мирис и укус који треба смањити на најмању мјеру а томе служи маринада.
Да не говорим о томе како треба користити специфичне зачине за сваку поједину весту дивљачи.толико
10.02.2023 15:48
1
1
1
Anonimni
Anonimni
Prvo vidi se da neznas sve o kuvanju meso sa pravilnim začinima iz duže kuvanje postaje meko netreba uvek marinada provereno danas sam spremao srneci paprikaš i super je ispao ukus super meso mekano uči ti jos
01.01.2024 01:42
1

Poslednje komentarisani

Crveni pasulj sa kobasicom PasuljCrveni pasulj sa kobasicom11
Yordanka KovachevaYordanka Kovacheva3k8801k
Punjene posne tikvice Tikvice iz rernePunjene posne tikvice11
Rosi StoyanovaRosi Stoyanova499144259
Palenta 4 sira KačamakPalenta 4 sira11
Ivana Krasteva-PieroniIvana Krasteva-Pieroni587201189
Originalna turska Muhlama KašaOriginalna turska Muhlama11
Kristina BonevaKristina Boneva2174
Janija od krompira sa leblebijama JanijaJanija od krompira sa leblebijama11
Veselina KonstantinovaVeselina Konstantinova2k550600
Kačamak za bebuKačamakKačamak za bebu11
Bilyana VladovaBilyana Vladova1184047
Vegan rižoto sa pečurkamaRižotoVegan rižoto sa pečurkama11
Albena AsenovaAlbena Asenova41187206