Žuti pirinač na indijski način

Tanja RadmanovacTanja RadmanovacНовак56
21/07/2018
"U Indiji znaju sve o tome kako se pravi ukusan pirinač, a sada i vi znate "
Priprema30 min.
Kuvanje25 min.
Ukupno55 min.
Porcije5
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano547
  • Pregledi tokom meseca21
  • Pregledi tokom sedmice2
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

/undefined /undefined Pirinač operite i ostavite pola sata u hladnoj vodi.

Nakon toga povrće propržite u tiganju i kada omekša, dodajte kurkumu i cimet. Isipajte i oceđeni pirinač.

Sipajte oko 600 ml tople vode, dodajte lovorov list, bujon od povrća i posolite po želji.

Kada pirinač sa vodom proključa, smanjite vatru i ostavite da se krčka dok ne bude gotov.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar