Zapečeni paradajz sa sirom i lukom

Tanja RadmanovacTanja RadmanovacНовак56
21/07/2018
"Neverovatno ekonomično predjelo, koje se najbrže sprema "
Priprema10 min.
Kuvanje40 min.
Ukupno50 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano413
  • Pregledi tokom meseca7
  • Pregledi tokom sedmice1
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Paradajz dobro operite i isecite im "poklopce". Zatim ih izdubite pomoću male kašike (možete idubljeni deo iskoristiti za drugo jelo i ispasirati ga), pa ih posolite iznutra.

Posebno počistite luk i sitno iseckajte. Pomešajte iseckani peršun, sir i meki maslac i blago ih ispasirajte viljuškom.

Dobijenom smesom napunite paradajz i poređajte u tavu (sipajte malo vode u tavu).

Pokrijte aluminijumskom folijom i stavite u rernu.

Pecite 20 minuta na 220 stepeni, pa zatim sklonite foliju i vratite da se peče oko 20-25 minuta (ili dok jelo ne bude gotovo).

Rejting

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar