Jagnjeća džigerica sa lukom

07/09/2018
"Idealno meze za hladno pivo "
Priprema15 min.
Kuvanje25 min.
Ukupno40 min.
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano2 558
  • Pregledi tokom meseca67
  • Pregledi tokom sedmice29
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

  • jagnjeća džigerica - 300 g
  • mladi luk - 1 veza
  • maslac - 150 g
  • so
  • biber
  • aleva paprika - prstohvat
* merne jedinice

Način pripreme

/undefined Skuvamo džigericu u posoljenoj vodi, isečenu na komade. U tiganju rastopimo maslac. Dodajemo sitno iseckan luk i ostavljamo da se dinsta.

Dodajemo džigericu u luk, začinimo biberom po ukusu i solju (ako je potrebno dodajte) i na kraju alevu papriku.

Promešamo dobro i ostavljamo da se isprži u maslacu.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar