Prženi zubatac

08/09/2018
"Lekari kažu da jednom sedmično treba da se jede riba, a mi predlažemo zubatac, zato što je toliko ukusna "
Priprema20 min.
Kuvanje20 min.
Ukupno40 min.
Porcije3
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano85
  • Pregledi tokom meseca0
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Prvo dobro očistite sve ribice, odvojite glave. Operite ih dobro i ocedite od vode.

Svaku posebno posolite da se ravnomerno rasporedi so. Ostavite tako na bar jedan sat i svaku uvaljajte u brašno, viljuškom skinite višak brašna.

Ugrejte ulje u dubokom tiganju i počnite da ih pržite, okrećite sa obe strane dok korica ne porumeni.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar