bonapeti.rs»Recepti»Riba»Pečena Riba»Punjeni zubatac iz rerne

Punjeni zubatac iz rerne

Todorka SpasovaTodorka Spasova
Početnik
20137
Punjeni zubatac iz rerne
Fotografije: Anonymous
1 / 4
14/02/2019
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
25 min.
Kuvanje
40 min.
Ukupno
65 min.
Porcije
3
"Lekari kažu da jednom nedeljno treba da se jede riba, a mi kažemo - probajte našeg punjenog zubatca iz rerne"

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Ribu očistimo od unutrašnjosti, operemo i posolimo.

Pripremamo nadev: Beli luk i orahe izgnječimo i u njih dodajemo sitno iseckane masline, mirođiju, prstohvat soli i maslinovo ulje.

Promešamo dobro i dobijenom smesom napunimo stomak ribe.

Nakon toga poređamo u pleh, posipamo začinima i malo maslinovog ulja.

Pečemo u prethodno ugrejanoj rerni na 180 stepeni dok ne bude gotovo.

Možemo servirati sa salatom od krompira.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

5
51
40
30
20
10
Oceni: