Punjeni zubatac iz rerne

14/02/2019
"Lekari kažu da jednom nedeljno treba da se jede riba, a mi kažemo - probajte našeg punjenog zubatca iz rerne "
Priprema25 min.
Kuvanje40 min.
Ukupno65 min.
Porcije3
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano49
  • Pregledi tokom meseca2
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Ribu očistimo od unutrašnjosti, operemo i posolimo.

Pripremamo nadev: Beli luk i orahe izgnječimo i u njih dodajemo sitno iseckane masline, mirođiju, prstohvat soli i maslinovo ulje.

Promešamo dobro i dobijenom smesom napunimo stomak ribe.

Nakon toga poređamo u pleh, posipamo začinima i malo maslinovog ulja.

Pečemo u prethodno ugrejanoj rerni na 180 stepeni dok ne bude gotovo.

Možemo servirati sa salatom od krompira.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar