Čamci od paprika u rerni

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj67533
17/09/2018
"Ove čamac paprike su spremne da otplove po kursu - od posude za pečenje do tanjira "
Priprema15 min.
Kuvanje30 min.
Ukupno45 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano334
  • Pregledi tokom meseca31
  • Pregledi tokom sedmice1
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Paprike se iseku na pola po sredini, dok se sačuva drška, a semenke se otklone. Poređaju se u posudu za pečenje jedna do druge.

U posudi se umute jaja, dodaje se pomoću viljuške namrvljen sir, parčići topljenog sira i polovina kačkavalja, isečenog na male kocke. Posipa se biberom, origanom, sitno isečenim svežim peršunom i promeša se dobro.

Pomoću kašike se pune čamci, odozgo se posipa po malo preostalog kačkavalja i preliva se uljem. Naliva se malo vode ispod nivoa paprika i peče se u zagrejanoj rerni na 180 stepeni oko 30 minuta, dok ne postanu zlatasti.

Servira se porcija garnirana prženim krompirom. Brzo i ukusno!

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar