Pileća škembe čorba

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj74223
20/09/2018
"Razbijte malo kulinarsku tradiciju i iznenadite sve sa ovom pilećom škembe čorbom "
Priprema20 min.
Kuvanje30 min.
Ukupno50 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano111
  • Pregledi tokom meseca6
  • Pregledi tokom sedmice3
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Pileći file isečemo na male parčiće i izdinstamo u ulju.

Stavljamo i alevu papriku, mešamo i sklanjamo sa ringle da ne pregori.

U smesu dodajemo šargarepu, brašno i sipamo vrelu vodu dok neprestano mešamo da se brašno ne pretvori u grudvice.

Sipamo sveže mleko i šerpu vraćamo na ringlu.

Nakon što provri začinjavamo solju i istucanim čenovima belog luka.

Ostavlja se da krčka oko 15 minuta.

Pri servirranju po želji se posipa alevom paprikom.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar