Čorba od jagnjećih brizli

Mariola PantelicMariola Pantelic
Džedaj
8843
3
29/09/2018
"Raskošna seoska čorba, koju sa zadovoljstvom delimo sa vama - nek vam je slatko "
Priprema15 min.
Kuvanje25 min.
Ukupno40 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano50
  • Pregledi tokom meseca0
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Lepo očisitite i operite brizle. Stavite ih da se skuvaju u oko 1, 2 litara posoljene vode. Nakon toga ih procedite i isecite.

Zapržite iseckani luk u maslacu i dodajte ga u bujon od brizli. Sipajte pirinač, isečene brizle i sitno iseckan peršun, mirođiju i nanu.

Nakon što čorba provri dodajte brašno razmućeno u malo vode i dokuvajte nekoliko minuta. Nakon toga sklonite sa ringle i začinite umućenim jajetom sa kiselim mlekom i sirćetom.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar