Babina svinjska srca na seoski način

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj79403
01/10/2018
"Da poljubimo babi ruke što je spremila tako ukusno jelo, i tek nakon toga da navalimo "
Priprema15 min.
Kuvanje60 min.
Ukupno75 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano654
  • Pregledi tokom meseca29
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

  • svinjska srca - 2 komada
  • pečene paprike - 4 komada, crvena
  • paradajz - 3 komada (može tegla ljuštenog paradajza)
  • stari luk - 1 velika glavica
  • aleva paprika
  • biber
  • čubar
  • peršun
  • ulje
  • so
* merne jedinice

Način pripreme

Skuvajte srca u slanoj vodi, nakon toga ih isecite na male parčiće.

Isecit luk na sitno, pečene paprike oljuštite i isecite na krupne kocke, možete da koristite iz tegle.

Paradajz oljuštite i pasirajte ili takođe koristite iz tegle.

Sipajte ulje u dubok tiganj i prodinstajte luk sa paradajzom i paprikama, nakon što se prokrčkaju, dodajte isečene parčiće srca.

Ostavite da se zaprže zajedno i začinite začinima - možete da sipate kašičicu šećera da se ne oseća kiselost paradajza.

Pre nego što servirate, pospite usitnjenim peršunom.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar