Plava riba na roštilju sa sokom od limuna

Mariola PantelicMariola PantelicPočetnik
22/11/2018
"Riba na roštilju i pivo su čudesna kombinacija!"
Priprema30 min.
Kuvanje30 min.
Ukupno60 min.
Porcije2
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano29
  • Pregledi tokom meseca0
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

  • riba - 500 g, plava riba
  • so - po ukusu
  • biber
  • limun - 1 komad
* merne jedinice

Način pripreme

Riba se očisti od glava i iznutrica, opere se veoma dobro pod tekućom vodom.

Posipamo spolju i biberom, pokrivamo folijom i ostavljamo da upije začine i da se ocedi od vode.

Zagreva se roštilj, namazan masnoćom, stavlja se riba i peče se sa obe strane dok ne bude gotovo. Serviramo sa kriškama limuna i posuto sokom od limuna.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar