Pileće šnicle sa senfom, belim vinom i pavlakom

Катарина КнежевићКатарина КнежевићPočetnik
04/12/2018
"Aromatična večera za ljubitelje pilećeg mesa, koja je očarala mnoga srca!"
Priprema15 min.
Kuvanje40 min.
Ukupno55 min.
Porcije3
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano544
  • Pregledi tokom meseca35
  • Pregledi tokom sedmice14
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

  • pileće šnicle - 3 komada
  • belo vino - 1/2 šolje
  • senf - 2 supene kašike
  • so
  • pavlaka - 100 ml, za kuvanje
  • biber
  • pečurke - 200 g, šampinjoni
  • ulje - 3 supene kašike
* merne jedinice

Način pripreme

Začinite šnicle solju i biberom. Namažite ih sa obe strane senfom, prelijte belim vinom i ostavite na oko sat vremena da se marinuju.

Poređajte šnicle u odgovarajući pleh. Dodajte očišćene i isečene pečurke. Prelijte uljem i pavlakom.

Pecite u ugrejanoj rerni dok šnicle ne omekšaju i počnu da dobijaju braonkastu boju.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar