Hrskavi prženi karaš

06/12/2018
"Hrskava riba - najukusnija je u društvu prijatelja "
Priprema20 min.
Kuvanje20 min.
Ukupno40 min.
Porcije2
Skuvao je+1 Poeni
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano84
  • Pregledi tokom meseca84
  • Pregledi tokom desmice2
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

  • riba - 500 g, karaš
  • limun - 2 komada, sok
  • kukuruzno brašno
  • so
  • ulje
* merne jedinice

Način pripreme

Očistite karaš od krljušti oštrim nožem. Odvojite glavu i unutrašnjost. Ovako očišćenu ribu operite hladnom vodom i ostavite na 2-3 sata u sok oceđenog limuna.

Nakon toga posolite i uvaljajte u kukuruzno brašno. Ispžite u ugrejanoj masnoći dok ne bude gotovo. Servirajte sa kriškama limuna i prilogom po izboru.slični recepti ovde

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Budi prvi, koji će postaviti komentar