Posni ratatuj sa bamijom

13/12/2018
"Dodajte malo bamije u klasičan ratatuj i jedite sa uživanjem "
Priprema35 min.
Kuvanje50 min.
Ukupno85 min.
Porcije3
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano395
  • Pregledi tokom meseca62
  • Pregledi tokom sedmice4
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Isečemo oljušteni patlidžan na kockice, posolimo i ostavljamo da se ocedi gorak sok.

Isečemo ostale sastojke (bez paradajza) na krupnije komade i stavljamo ih u duboku posudu za pečenje. Dodajemo patlidžan, promešamo dobro, posolimo i sipamo 1 šolju vode.

Paradajz sečemo na kriške i ređamo na druge sastojke.

Pokrivamo folijom i pečemo 30 minuta na 200 stepeni.

Skidamo foliju i pečemo dok ne bude gotovo.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar