Ukusna musaka bez preliva

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj67603
23/12/2018
"Možete i da ne verujete, ali i tako će biti užasno ukusni, probajte da se uverite sami "
Priprema15 min.
Kuvanje35 min.
Ukupno50 min.
Porcije3
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano85
  • Pregledi tokom meseca10
  • Pregledi tokom sedmice2
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Očistimo paprike od drški i semenki i isečemo na male parčiće. Ljuštimo krompir i isečemo na kocke.

Očistimo luk i isečemo na sitno. Šaragrepu narendamo na krupno rende. U šerpu stavljamo mleveno meso, luk, paprike, sipamo šolju vode i ulje po ukusu. Mešamo dobro i uključujemo ringlu.

Mešamo neprekidno i kada mleveno meso promeni boju, dodajemo isečen krompir, šaragrepu, čubar, mirođiju i so po ukusu.

Sipamo jednu i po šolju vode i kuvamo musaku dok ne bude gotova. Ako je neophodno dolivamo vodu tokom kuvanja.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar