Čorba sa kuvanim svinjskim jezikom

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj79973
14/01/2019
"Da li i vi ogladnite samo pri pomisli na aromatičnu čorbu sa kuvanim jezikom "
Priprema15 min.
Kuvanje80 min.
Ukupno95 min.
Porcije6
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano72
  • Pregledi tokom meseca9
  • Pregledi tokom sedmice6
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Jezike stavite da se kuvaju, ako ima pene treba da je odstranite i nakon što se skuvaju izvadite iz bujona i isecite na sitno.

U drugoj šerpi izdinstajte luk i sipajte bujon u kome su se kuvali jezici.

Nakon što provri dodajte isečen jezik, nanu, čubar, biber i kad provri čorba isključite ringlu.

Napravite zapršku od umućenih jaja sa kiselim mlekom i brašnom. Sipajte supu u zapršku nakon toga vratite u šerpu.

Odvojeno zagrejte ulje i maslac sa malo aleve paprike i pre serviranja dodajte po jednu kašiku odozgo. Servirajte vruću čorbu.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar