Čorba od sočiva sa heljdom i belim lukom

02/02/2019
"Ukusno i zdravo!"
Priprema20 min.
Kuvanje40 min.
Ukupno60 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano154
  • Pregledi tokom meseca8
  • Pregledi tokom sedmice4
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

U šerpu sipamo oprano sočivo, isečen luk, šargarepu, isečenu na krugove i ulje. Prelivamo toplom vodom i kuvamo 20 minuta.

Dodajemo rendani paradajz, alevu papriku, heljdu, opranu nekoliko puta vodom da ne bi bila gorka i čenove belog luka, sitno iseckane.

Kuvamo čorbu dok heljda i sočivo ne budu gotovi. Na kraju dodajemo origano i sitno iseckan peršun. Ukusno i zdravo za dan variva!

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar