Teleća janija sa belim lukom
bonapeti.rs»Recepti»Jela sa Mesom»Teletina»Janija»Teleća janija sa belim lukom

Teleća janija sa belim lukom

Mariola PantelicMariola Pantelic
Džedaj
13k
2k
1k
Teleća janija sa belim lukom
17/02/2019
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema15 min.
Kuvanje60 min.
Ukupno75 min.
Porcije2
"Jedan ukus koji definitivno ostavlja utisak"

Potrebni sastojci

  • teleće meso - 500 g
  • beli luk - 4 glavice
  • sirće - 3 kašike
  • maslinovo - 4 kašike
  • so
* merne jedinice

Način pripreme

Operemo i isečemo meso na male parčiće.

Očistimo beli luk i isečemo ga na kriške.

U odgovarajuću posudu poređamo meso i beli luk i prelivamo sa 3 šolje vode. Dodajemo sirće i maslinovo ulje i začinjavamo solju.

Ostavljamo jelo da se kuva dok meso ne bude gotovo.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni: