Piroške sa mlevenim mesom i pečurkama

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj69803
19/02/2019
"Obećali smo vam ukusne piroške i držimo svoje obećanje! Pred vama su "
Priprema15 min.
Kuvanje25 min.
Ukupno40 min.
Porcije5
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano189
  • Pregledi tokom meseca60
  • Pregledi tokom sedmice1
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

  • testo - 500 g, gotovo
  • mleveno meso - 250 g
  • jaja - 1 skuvano
  • luk - 1 glavica
  • kečap - 3 kašike
  • pečurke - 3 komada
  • biber
  • so
  • ulje
* merne jedinice

Način pripreme

Pripremamo nadev tako što zapržimo luk, pečurke, mleveno meso, začinjavamo solju i biberom, dodajemo kečap, jaje isečeno na parčiće i ostavljamo da se ohladi.

Razvlačimo testo na nabrašnjenoj površini, razvija se još i iseče se malim okruglim kalupom.

Nadev se stavlja u jedan kraj, pokriva se drugim i ivica se pritiska viljuškom. Piroške se prže u zagrejanom ulju.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar