Način pripreme
U posudi izgnječite kuvani krompir. Dodajte u njega sveže mleko, maslac, dva jajeta, začinite solju, biberom i muskatnim oraščićem i mešajte dok ne dobijete homogenu smesu.
Blanširajte u vreloj vodi korpivu 1-2 minuta. Ocedite i sitno iseckajte. Dodajte u smesu od krompira. Dodajte pavlaku i skrob.
Namažite maslacem i pospte brašnom ivice kalupa za pečenje. Napunite ih malo iznad polovine sa pripremljenom smesom. Pecite u prethodno ugrejanoj rerni na 200 stepeni 15 minuta.
Za sos ugrejte u tiganju 150 ml pavlake i dodajte topljeni sir isečen na kockice. Mešajte sos neprestano, da ne zagori. Potrebno je 3 minuta da se sir i sos zgusnu.
Okrenite na tanjir pečeni sufle, prelijte dimljenim sosom i servirajte.