Bonapeti.rs»Recepti»Jela sa jajima»Kajgana»Svinjski medaljoni sa umućenim jajima

Svinjski medaljoni sa umućenim jajima

GERGANA YaNKOVAGERGANA YaNKOVA
Inovator
14537687
Svinjski medaljoni sa umućenim jajima2 / 2
Omiljeno
Skuvaj
Dodaj
Prijavi
Priprema
20 min.
Kuvanje
25 min.
Ukupno
45 min.
Porcije
2
"Ukusan delikates, koji obavezno treba da probate"

Potrebni sastojci

  • svinjski medaljini - 250 g
  • jaja - 4 komada
  • so
  • biber
  • kimun
  • maslac - 100 g
  • peršun - nekoliko strukova
* merne jedinice

Način pripreme

Operite i natipite u vodi i 3 kašike sirćeta svinjske medaljone sat vremena. Nakon toga ih operite opet i ostavite da se ocede. Skuvajte u posoljenoj vodi 30 minuta.

Nakon toga isecite na manje parčiče. Rastopite 100 g maslaca i zapržite medaljone. Začinite solju, biberom i kuminom.

Umutite 4 jaja i sipajte ih u medaljone. Promešajte i izvadite kada su jaja gotova. Pospite sitno isečenim peršunom.

Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Rejting

4
50
41
30
20
10
Oceni: