Supa od tolstolobika i povrća

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj70363
02/04/2019
"Ukusna supa se pravi sa dobrom ribom, svežim povrćem i ... mnogo meraka "
Priprema30 min.
Kuvanje60 min.
Ukupno90 min.
Porcije3
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano36
  • Pregledi tokom meseca3
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Operemo veoma dobro ribu, nakon čega odstranjamo koštice i sečemo je na male parčiće. Stavljamo je u šerpu, a u nju dodajemo isečenu šargarepu i luk.

Dodajemo oprani prokelj, karfiol u ružicama i isečenu boraniju. Dolivamo oko 1, 5-2 litra vode i stavljamo na ringlu.

Ostavljamo supu da se kuva na umerenoj vatri oko 40-45 minuta. Nakon toga dodajemo začin za ribu, ostale začine i so po ukusu. Ostavljamo jelo na ringli još nekoliko minuta.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar