Prolećna čorba sa korpivom i krem sirom

09/04/2019
"Aromatična prolećna čorbica zasićenog ukusa - užitak za čula "
Priprema10 min.
Kuvanje30 min.
Ukupno40 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano20
  • Pregledi tokom meseca1
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Sveže listove korpive operite i isecite na krupnije komade. Sitnije listiće možete ostaviti cele.

Krompir, šargarepu i luk očistite i isecite na željenu veličinu. U mom receptu krompir i luk su sitno, a šargarepa na krugove.

Stavite vodu u šerpu i dodajte isečenu šargarepu, krompir i luk. Kukuruzno brašno pomešajte sa malo vode i stavite da provri zajedno sa povrćem.

Kad povrće počne da mekani, dodajte koprivu, alevu papriku i so. Kuvajte supu još 10 minuta.

Servirajte toplu sa komadima krem sira.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar