Čamci od tikvica sa čajnom kobasicom i kačkavaljem

Tanja RadmanovacTanja RadmanovacНовак56
16/04/2019
"Dobro, nisu pravi čamci, ali ih deca obožavaju "
Priprema20 min.
Kuvanje25 min.
Ukupno45 min.
Porcije6
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano34
  • Pregledi tokom meseca2
  • Pregledi tokom sedmice2
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Tikvice isecite na pola i posle u sredini.

Posolite ih i ostavite da se ocede. Stavite u rernu sa folijom da se peku, a kada se malo ispeku, izvadite ih i izdubite sredinu i isecite je na male kockice.

Čajnu kobasicu isecite na kockice, zajedno sa paradajzom. Pomešajte sve i dodajte biber.

Napunite čamce dobijenim nadevom i preko narendajte kačkavalj.

Zapecite i garnirajte sa komadićima čajne.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar