Roze tarator sa cveklom

24/04/2019
"E, šta mi znamo o pravljenju taratora .... pa sve "
Priprema15 min.
Kuvanje5 min.
Ukupno20 min.
Porcije3
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano37
  • Pregledi tokom meseca0
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Isecite krastavce na trakice uz pomoć ljuštilice. Stavite ih u posudu i začinite solju i maslinovim uljem.

Zapecite orahe u tiganju, nakon toga iseckajte sitno. Dodajte pečene orašaste plodove i sitno iseckan beli luk u krastavce i promešajte.

Oljuštite i isecite cveklu sitno. Pasirajte i ocedite sok od njega. Pomešajte kiselo mleko sa sokom od cvekle.

Sipajte smesu u odgovarajući tanjir, poređajte krastavce odozgo i pospite maslinovim uljem.

Isecite mirođiju sitno, ukrasite i servirajte tarator.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar