Načos sa gvakamole sosom i pavlakom

Tanja RadmanovacTanja RadmanovacНовак56
26/04/2019
"Od vas načosi, a od nas pavlaka sa kojim da sve garnirate "
Priprema15 min.
Ukupno15 min.
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano33
  • Pregledi tokom meseca1
  • Pregledi tokom sedmice1
  • Rejting4 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Počnite sa pripremom gvakamole sosa. Stavite avokado, crni i beli luk, maslinovo ulje, so i limetu u blender i samlejite sve (možete i ručno).

Isecite krastavac i paradajz na kocke i dodajte ih ostalim sastojcima.

Isipajte deo načosa i dodajte rendani kačkavalj i ponovite postupak, dok ne potrošite načose. Preko ponovo dodajte kačkavalj.

Stavite činiju u rernu, koliko da se kačkavalj otopi.

Kada bude gotov, preko stavite kuglu gvakamole-a i kuglu pavlake.

P.S. Načos ne mora da bude neutralan, možete mu dodati i neku aromu.

Rejting

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar