Pečurke punjene bivoljim sirom

Tanja RadmanovacTanja RadmanovacНовак56
10/05/2019
"Nemojte da dozvolite komšinici da napravi ukusnije punjene pečurke od vaših - preduhitrite je ovim pečurkama sa bivoljim sirom "
Priprema10 min.
Kuvanje30 min.
Ukupno40 min.
Porcije7
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano42
  • Pregledi tokom meseca3
  • Pregledi tokom sedmice1
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

  • šampinjoni - 7 komada (velike)
  • bivolji sir - 150 g
  • kobasica - 100 g, špek salama
  • kačkavalj - 60 g
  • maslac - 50 g
  • ulje - 3 kašike
  • so - po želji
  • peršun - za posipanje
* merne jedinice

Način pripreme

Očistite šampinjone i poređajte ih u nauljanu tavu, a preko isecite kocke maslaca i stavite u svaku pečurku. Stavite da se peku na 180 stepeni.

Za to vreme isecite bivolji sir i špek salamu na kocke.

Izvadite pečurke iz rerne i punite ih špek salamom i sirom.

Preko narendajte kačkavalj. Po želji, posipajte malo soli.

Vratite u rernu i povećajte na 200 stepeni, pa pecite. Pečurke posipajte na kraju sitno iseckan pešrun. Prijatno!

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar