Paradajz punjen telećim mozgom

11/05/2019
"Ovo nije obično predjelo, nego pravi delikatets "
Priprema20 min.
Kuvanje30 min.
Ukupno50 min.
Porcije6
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano12
  • Pregledi tokom meseca0
  • Pregledi tokom sedmice0
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Operemo i izvadimo unutrašnjost paradajza uz pomoć kašike.

Stavljamo mozak u gazu, zavežemo i kuvamo oko 10 minuta u marinadi. Nakon što ga izvadimo ostavljamo da se ohladi i očistimo, ako je potrebno (skidamo žilicu).

Nakon toga uz pomoć miksera umutimo mozak, unutrašnjost paradajza, majonez, senf, sitno iseckan luk i biber po ukusu.

Ovako dobijenom smesom punimo paradajz i ukrašavamo listićima peršuna i maslinama.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar