Čorba sa crvenim sočivom i soja sosom

13/05/2019
"Vegan varijanta ukusnog sočiva, kojeg ćete sa apetitom da jedete "
Priprema5 min.
Kuvanje15 min.
Ukupno20 min.
Porcije10
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano39
  • Pregledi tokom meseca1
  • Pregledi tokom sedmice1
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Šargarepu sitno isečemo i stavljamo na vatru sa celom količinom vode za čorbu.

Kad voda provri dodajemo oprano sočivo.

Nakon što sočivo omekša, dodajemo kukuruz, tofu, isečen na kockice i začine.

DOdajemo soja sos, maslinovo ulje, sirće i so po ukusu, promešamo i ostavljamo još oko 2-3 minuta na vatri, može i sa poklopcem, ali na isključenoj ringli.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar