Način pripreme
Pržimo oko 10 minuta sitno iseckan crni luk i dodajemo izgnječeno mleveno meso.
Promešamo dok ne izmrvimo mleveno meso. Pržimo još 3-4 minuta. Skidamo sa vatre i posipamo biberom, kuminom i čubrom.
Rasporedimo i poređamo 3 kore za pitu jednu na drugom u prethodno namazan pleh.
Prelivamo sa 1-2 supene kašike odvojene masnoće, pokrivamo korom i nanosimo 2-3 supene kašike nadeva. Na svake tri kore nanosimo po 2-3 supene kašike od nadeva dok ne popunimo pleh. Na kraju pokrivamo sa 3 kore.
Isečemo pitu i nanosimo preostalu masnoću od nadeva. U posudi umutimo jaja sa kiselim mlekom. Prelivamo pitu prelivom.
Pečemo vučiju pitu dok ne dobije zlatnu boju dok ne dobije zlatnu boju u rerni, ugrejanoj na 180 stepeni oko 30 mintua.