Čorba sa sirom i prazilukom

Mariola PantelicMariola Pantelic
Džedaj
8864
3
10/06/2019
"Raskošna čorba, koja se lako sprema za manje od 30 minuta "
Priprema10 min.
Kuvanje25 min.
Ukupno35 min.
Porcije5
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano57
  • Pregledi tokom meseca0
  • Pregledi tokom sedmice2
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

Praziluk se iseče na parčiće i skuva se u posoljenoj vodi. Dodaje se balgo prepečeno brašno, razmućeno u hladnoj vodi.

Nakon što čorba vri nekoliko minuta, dodaje se sir, namrvljen na krupne parčiće i ulje.

Nakon deset minuta se sklanja s vatre i začinjava se umućenim jajetom i kiselim mlekom. Servira se sa sitno isečenim peršunom i biberom.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar