Supa od sočiva na manastirski način

Mariola PantelicMariola PantelicDžedaj67533
20/06/2019
"Mirisno sočivo na manastirski način je klasika, koju želite da probate opet i opet "
Priprema10 min.
Kuvanje30 min.
Ukupno40 min.
Porcije4
Skuvao je+1 poen
Budi prvi koji je skuvao
  • Ukupno pregledano28
  • Pregledi tokom meseca8
  • Pregledi tokom sedmice2
  • Rejting5 od 5

Potrebni sastojci

* merne jedinice

Način pripreme

U šerpu sipamo oprano sočivo. Dodaje se sitno isečen luk, šargarepa na kocke, ulje i preliva se vrućom vodom.

Dodaju se i narendan paradajz, aleva paprika i celi čenovi belog luka. Začinjavamo solju i mrvljenim čubrom.

Kuva se na tihoj vatri dok ne bude gotovo. Servira se sa sitno isečenim peršunom.

Rejting

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Oceni:

Komentari

Pošalji

Budi prvi, koji će postaviti komentar