Način pripreme
Da bi torta bila što brža, koristimo gotove kroe za tortu, prilikom stavljanja naprskamo sa sokom iz kompota.
Za krem: Lepo umutimo 2 jajeta sa 2 supene kašike svežeg mleka, brašnom i 2 supene kašike šećera, pazimo da se ne stvore grudvice. Kad smesa postane glatka sipamo preostalo mleko i šećer, mutimo lepo i stavljamo na vatru.
Krem je gotov za ne više od 5-6 minuta, u trenutku kada počne da se zgušćuje dodajemo rendanu koru od limuna, vanilu i maslac. Kad krem bude gotov počinje sastavljanje same torte.
Na dno kalupa stavljamo malo soka iz kompota. Stavljamo koru i ponovo sok iz kompoza. Ređamo isečene komade banane i jagode, nakon toga prelivamo kremom. Stavljamo drugu koru, ponovo prelivamo i sipamo preostali krem, ostavljamo malo za dekoraciju preko voća.
Na vrh i sa strane ređamo jagode i banane i ukrašavamo ih kremom. Izrendamo polovinu čokolade ili dve čokoladne bombone za kraj.